Kijkers gaan los op Nawwal uit No Way Back: "Zeker omdat ik Marokkaan ben"

Kijkers gaan los op Nawwal uit No Way Back: "Zeker omdat ik Marokkaan ben"

Kijkers gaan los op <em>Nawwal</em> uit <em>No Way Back</em>: &quot;Zeker omdat ik Marokkaan ben&quot; In het SBS6-programma No Way Back reizen zestien kandidaten af naar de ruige wildernis van Noorwegen. Deze aflevering staat in het teken van "ongecontroleerd nat worden", maar dat is niet het enige wat de aandacht trekt bij de kijker. De mensen thuis kunnen de opmerking van Nawwal niet waarderen. Lees de X-berichten en bekijk het fragment met een geïrriteerde Nawwal hieronder. "Wat een zeurpiet, die Marokkaan"De zware tocht valt bij sommige deelnemers zwaar en daardoor ontstaat er een ruzie. Nawwal, die een flink stuk achter de groep loopt, uit haar woede: "Er wordt continu naar mij gewezen, dat is heel irritant." Bekijk het fragment met een boze Nawwal hieronder. "Wat een zielige zeurpiet is die Marokkaan", schrijft iemand onder de video. Nawwal, zo’n opmerking toont alleen maar hoe onzeker je bent en dat probeer je te maskeren met je grote mond #nowayback pic.twitter.com/mBlz1FmQ87— Only Sony (@only_sony) January 14, 2024 Eerst staan zeiken op iedereen en alles omdat je gewoon doet waar je zelf zin in hebt. Grote bek terug, en dan na afloop de andere bedanken dat ze zo relaxed met je omgaan en je ff wil knuffelen. Dat soort mensen zijn echt doodvermoeiend #nowayback— Rv (@rv1985rv) January 14, 2024 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nawwal gaat los in No Way Back: ‘Zal wel weer aan mij liggen als Marokkaan’ Bekijk deze video » Zondag in No Way Back: Zwemmen in ijskoudwater Bekijk deze video »

In het SBS6-programma No Way Back reizen zestien kandidaten af naar de ruige wildernis van Noorwegen. Deze aflevering staat in het teken van "ongecontroleerd nat worden", maar dat is niet het enige wat de aandacht trekt bij de kijker. De mensen thuis kunnen de opmerking van Nawwal niet waarderen. Lees de X-berichten en bekijk het fragment met een geïrriteerde Nawwal hieronder.

"Wat een zeurpiet, die Marokkaan"
De zware tocht valt bij sommige deelnemers zwaar en daardoor ontstaat er een ruzie. Nawwal, die een flink stuk achter de groep loopt, uit haar woede: "Er wordt continu naar mij gewezen, dat is heel irritant." Bekijk het fragment met een boze Nawwal hieronder. "Wat een zielige zeurpiet is die Marokkaan", schrijft iemand onder de video.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's