Verdachte aangehouden in Drentse Weiteveen na schietpartij waarbij twee doden vielen

Verdachte aangehouden in Drentse Weiteveen na schietpartij waarbij twee doden vielen

Tuesday 16 January om 14:41

Bij een schietpartij in het Drentse Weiteveen zijn dinsdag twee personen om het leven gekomen. De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart en heeft een 50-jarige verdachte uit Klazienaveen aangehouden.

Tekst gaat verder onder de video

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Verdachte aangehouden in Drentse <em>Weiteveen</em> na schietpartij waarbij twee doden vielen Bij een schietpartij in het Drentse Weiteveen zijn dinsdag twee personen om het leven gekomen. De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart en heeft een 50-jarige verdachte uit Klazienaveen aangehouden. Tekst gaat verder onder de video Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Update over het Weiteveen drama op X hieronder: Verdachte drama Weiteveen in livestream: 'Er is iets ergs gebeurd' https://t.co/TaksuiPSQL— Roelf Koning (@Koning40) January 16, 2024 Bekijk ook Schokkend: Scouting Hilversum volledig afgebrand, bekijk de beelden Bekijk deze video » Buienradar: lokaal pak sneeuw op komst en gladde wegen Bekijk deze video » Prachtige beelden: eerste sneeuw in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Update over het Weiteveen drama op X hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's