Jeroen Pauw vervangt Khalid Kasem bij Khalid & Sophie (video)

Jeroen Pauw vervangt Khalid Kasem bij Khalid & Sophie (video)

Vrijdag 19 januari om 20:12

<em>Jeroen Pauw</em> vervangt Khalid Kasem bij <em>Khalid &amp; Sophie</em> (video) De talkshow Khalid & Sophie keert na de winterstop terug als Sophie & Jeroen. Nu Khalid Kasem zijn werkzaamheden heeft neergelegd wegens beschuldigingen van omkoping in zijn eerdere werk als advocaat, schuift BNNVARA zwaargewicht Jeroen Pauw naar voren als zijn vervanger. De reacties zijn positief; Pauw heeft in de afgelopen twintig jaar bewezen dat de rol van talkshowhost hem het allerbeste past. Sophie & Jeroen is vanaf 29 januari op de late avond op NPO1 te zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jeroen Pauw vervangt Khalid Kasem bij Khalid & Sophie (video)

De talkshow Khalid & Sophie keert na de winterstop terug als Sophie & Jeroen. Nu Khalid Kasem zijn werkzaamheden heeft neergelegd wegens beschuldigingen van omkoping in zijn eerdere werk als advocaat, schuift BNNVARA zwaargewicht Jeroen Pauw naar voren als zijn vervanger. De reacties zijn positief; Pauw heeft in de afgelopen twintig jaar bewezen dat de rol van talkshowhost hem het allerbeste past.

Sophie & Jeroen is vanaf 29 januari op de late avond op NPO1 te zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's