De Slimste Mens finale: dit zijn de kandidaten in de finaleweek

De Slimste Mens finale: dit zijn de kandidaten in de finaleweek

<em>De Slimste Mens</em> finale: dit zijn de kandidaten in de finaleweek Morgen start de finaleweek van De Slimste Mens. Het populaire programma, dat voor ophef zorgde door Akwasi's deelname, deelt op Instagram de vijf finalisten van de finaleweek. Bekijk de post hieronder, en zie hierboven een fragment met Akwasi die reageert op alle ophef. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) De slimste mens is van maandag tot en met vrijdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmtenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Slimste Mens finale: dit zijn de kandidaten in de finaleweek

Morgen start de finaleweek van De Slimste Mens. Het populaire programma, dat voor ophef zorgde door Akwasi's deelname, deelt op Instagram de vijf finalisten van de finaleweek. Bekijk de post hieronder, en zie hierboven een fragment met Akwasi die reageert op alle ophef.

De slimste mens is van maandag tot en met vrijdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmtenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's