Vandaag Inside: 'Strijd om Formule 1-rechten gaat tussen Ziggo en Viaplay'

Vandaag Inside: 'Strijd om Formule 1-rechten gaat tussen Ziggo en Viaplay'

Dinsdag 23 januari om 09:37

Wie gaat de zwaar bevochten rechten van de Formule 1 in handen krijgen, als het contract van Viaplay volgend jaar afloopt? Sportmarketeer Chris Woerts heeft wel een idee: 'Ik voorspel dat het een strijd gaat worden tussen Ziggo en Viaplay en ik zeg dat Viaplay de rechten gewoon blijft houden.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Strijd om <em>Formule 1-rechten</em> gaat tussen Ziggo en Viaplay' Wie gaat de zwaar bevochten rechten van de Formule 1 in handen krijgen, als het contract van Viaplay volgend jaar afloopt? Sportmarketeer Chris Woerts heeft wel een idee: 'Ik voorspel dat het een strijd gaat worden tussen Ziggo en Viaplay en ik zeg dat Viaplay de rechten gewoon blijft houden.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's