Drive to Survive keert terug! Vanaf 23 februari nieuwe afleveringen op Netflix

Drive to Survive keert terug! Vanaf 23 februari nieuwe afleveringen op Netflix

Thursday 25 January om 15:55

De kogel is weer door de kerk: het zesde seizoen van Drive to Survive komt naar Netflix. Formula 1 zelf deelde het bericht via social media: op 23 februari a.s. kun je de avonturen van de coureurs weer van dichtbij meebeleven.

Vegas
De camera's van Netflix waren weer het volledige seizoen 2023 aanwezig op de grid, in de pitboxen en ook op andere plekken waar de coureurs zich bewogen. We zien beelden uit Las Vegas, waar dit seizoen voor het eerst een Grand Prix werd verreden. En zien we misschien iets terug van het geheim van Red Bull, de ploeg die dit seizoen oppermachtig bleek?

Bekijk hieronder vijf hoogtepunten uit het vorige seizoen van Drive to Survive, zorgvuldig geselecteerd door Netflix zelf.

<em>Drive to Survive</em> keert terug! Vanaf 23 februari nieuwe afleveringen op Netflix De kogel is weer door de kerk: het zesde seizoen van Drive to Survive komt naar Netflix. Formula 1 zelf deelde het bericht via social media: op 23 februari a.s. kun je de avonturen van de coureurs weer van dichtbij meebeleven. VegasDe camera's van Netflix waren weer het volledige seizoen 2023 aanwezig op de grid, in de pitboxen en ook op andere plekken waar de coureurs zich bewogen. We zien beelden uit Las Vegas, waar dit seizoen voor het eerst een Grand Prix werd verreden. En zien we misschien iets terug van het geheim van Red Bull, de ploeg die dit seizoen oppermachtig bleek? Bekijk hieronder vijf hoogtepunten uit het vorige seizoen van Drive to Survive, zorgvuldig geselecteerd door Netflix zelf. Drive to Survive seizoen 6 is vanaf 23 februari te bingen op Netflix. Lees ook waar je Drive to Survive kunt streamen. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Love is Blind seizoen 6, vanaf 14 februari op Netflix Bekijk deze video » Ronkende motoren: NASCAR: Full Speed vanaf donderdag op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Drive to Survive keert terug! Vanaf 23 februari nieuwe afleveringen op Netflix

Drive to Survive seizoen 6 is vanaf 23 februari te bingen op Netflix. Lees ook waar je Drive to Survive kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's