Waylon over 'zware' zwangerschap Bibi Breijman: "Je kan niks doen"

Waylon over 'zware' zwangerschap Bibi Breijman: "Je kan niks doen"

<em>Waylon</em> over 'zware' zwangerschap Bibi Breijman: &quot;Je kan niks doen&quot; Bibi Breijman heeft negen zware weken achter de rug. Ze kreeg tijdens haar derde zwangerschap namelijk opnieuw te maken met de slopende ziekte HG. Na vele ziekenhuisopnames schitterde ze zaterdag 28 januari samen met Waylon voor het eerst weer op de rode loper voor de première van Verliefd op Bali. RushWaylon moet het nog verwerken dat ze samen op de rode loper staan, want ze waren negen weken lang in een rush door Bibi's gezondheid. De zanger vindt het lastig zo'n zwangerschap: "Je kan niks doen." Bekijk de video met de gezondheidsupdate van Bibi en Waylon hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Verliefd op Bali Bekijk deze video » Waylon tegen de haters op de rode loper van Verliefd op Bali: "Mijn grote zak opblazen" Bekijk deze video »
Monday 29 January om 16:44

Bibi Breijman heeft negen zware weken achter de rug. Ze kreeg tijdens haar derde zwangerschap namelijk opnieuw te maken met de slopende ziekte HG. Na vele ziekenhuisopnames schitterde ze zaterdag 28 januari samen met Waylon voor het eerst weer op de rode loper voor de première van Verliefd op Bali.

Rush
Waylon moet het nog verwerken dat ze samen op de rode loper staan, want ze waren negen weken lang in een rush door Bibi's gezondheid. De zanger vindt het lastig zo'n zwangerschap: "Je kan niks doen."

Bekijk de video met de gezondheidsupdate van Bibi en Waylon hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's