Project dans: Tosca emotioneel als herinneringen aan pestverleden bovenkomen

Project dans: Tosca emotioneel als herinneringen aan pestverleden bovenkomen

<em>Project dans</em>: Tosca emotioneel als herinneringen aan pestverleden bovenkomen In het nieuwe programma Project dans krijgen de kandidaten les van actrice Hadewych Minis. De dansers krijgen de opdracht om verschillende emoties aan hun choreografie te koppelen. Bij Tosca komen er tranen doordat er herinneringen van vroeger komen bovendrijven. Ze vertelt openhartig dat ze vroeger erg (fysiek) is gepest. Bekijk de beelden van Project dans hieronder. Project dans is sinds donderdag 1 februari wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Project dans terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door PROJECT DANS (@projectdansntr) Project dans start 1 februari op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Prinses Beatrix aanwezig bij opening van Holland Dance Festival (Shownieuws) Bekijk deze video » Vanavond in The Tribute - Battle of the Bands: hilariteiten met de 'Brothers of Blues' Bekijk deze video »

In het nieuwe programma Project dans krijgen de kandidaten les van actrice Hadewych Minis. De dansers krijgen de opdracht om verschillende emoties aan hun choreografie te koppelen. Bij Tosca komen er tranen doordat er herinneringen van vroeger komen bovendrijven. Ze vertelt openhartig dat ze vroeger erg (fysiek) is gepest.

Bekijk de beelden van Project dans hieronder.

Project dans is sinds donderdag 1 februari wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Project dans terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's