Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice

Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice

Nieuw seizoen <em>Flikken Maastricht</em> start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice Vanavond gaat een nieuwe reeks van Flikken Maastricht van start. Het is alweer het achttiende seizoen van de misdaadserie, dan wordt eindelijk duidelijk hoe het verdergaat met Maurice. De kijkers zitten al lange tijd in spanning, aangezien de broer van Eva aan het einde van het vorige seizoen werd neergeschoten door haar collega Wolfs. Bekijk de terugblik op Flikken Maastricht seizoen 17 hieronder. Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 2 februari iedere week om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Flikken Maastricht (@flikkenmaastricht.at) Regiedebuut Mark van Eeuwen bij Flikken Rotterdam: 'Allerleukste om te doen' (video) Bekijk deze video » Wintercliff GTST: hoe loopt deze heftige gijzeling af? Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Flikken Maastricht seizoen 18! Bekijk deze video »
Friday 2 February om 12:39

Vanavond gaat een nieuwe reeks van Flikken Maastricht van start. Het is alweer het achttiende seizoen van de misdaadserie, dan wordt eindelijk duidelijk hoe het verdergaat met Maurice. De kijkers zitten al lange tijd in spanning, aangezien de broer van Eva aan het einde van het vorige seizoen werd neergeschoten door haar collega Wolfs.

Bekijk de terugblik op Flikken Maastricht seizoen 17 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 2 februari iedere week om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's