De Alleskunner gemist? Sponsjes om je hoofd zorgt voor vermakelijke televisie

De Alleskunner gemist? Sponsjes om je hoofd zorgt voor vermakelijke televisie

<em>De Alleskunner</em> gemist? Sponsjes om je hoofd zorgt voor vermakelijke televisie In De Alleskunner moeten de kandidaten de meest originele opdrachten uitvoeren. De grappige spellen zorgen voor een lach op je gezicht. Zo ook deze oefening waarbij je sponsjes om je hoofd hangt waardoor je op een zonnebloem lijkt. De deelnemers rennen heen en weer tussen een watertank en een kan met water. Daarin zit een balletje dat omhoog moet komen nadat de kan gevuld is met water. Het uitknijpen van de sponsjes levert leuke beelden op, bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Alleskunner is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit is de winnaar van De Alleskunner VIPS kerstspecial 2023 Bekijk deze video » De Alleskunner gemist? Zoetjes legen levert leuke beelden op Bekijk deze video »
Sunday 4 February om 12:11

In De Alleskunner moeten de kandidaten de meest originele opdrachten uitvoeren. De grappige spellen zorgen voor een lach op je gezicht. Zo ook deze oefening waarbij je sponsjes om je hoofd hangt waardoor je op een zonnebloem lijkt. De deelnemers rennen heen en weer tussen een watertank en een kan met water. Daarin zit een balletje dat omhoog moet komen nadat de kan gevuld is met water. Het uitknijpen van de sponsjes levert leuke beelden op, bekijk het fragment hieronder.

De Alleskunner is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's