Oscargenomineerde film Oppenheimer binnenkort eindelijk te streamen: hier kijk je

Oscargenomineerde film Oppenheimer binnenkort eindelijk te streamen: hier kijk je

Maandag 5 februari om 14:05

Het historische epos Oppenheimer liep recent weg met maar liefst dertien (!) Oscarnominaties en kreeg daardoor ook weer een korte periode de kans in de bioscopen. Eindelijk kunnen ook de mensen die op de streamingdiensten zitten te wachten hun lol op: met een abonnement op SkyShowtime zit je binnenkort gebakken!

Vanaf donderdag 21 maart is de film van Christopher Nolan over de 'vader van de atoombom' te streamen op SkyShowtime, de streamingdienst van studio Universal. Bekijk de SkyShowtime-trailer van Oppenheimer hieronder.

Oscargenomineerde film <em>Oppenheimer</em> binnenkort eindelijk te streamen: hier kijk je Het historische epos Oppenheimer liep recent weg met maar liefst dertien (!) Oscarnominaties en kreeg daardoor ook weer een korte periode de kans in de bioscopen. Eindelijk kunnen ook de mensen die op de streamingdiensten zitten te wachten hun lol op: met een abonnement op SkyShowtime zit je binnenkort gebakken! Vanaf donderdag 21 maart is de film van Christopher Nolan over de 'vader van de atoombom' te streamen op SkyShowtime, de streamingdienst van studio Universal. Bekijk de SkyShowtime-trailer van Oppenheimer hieronder. PrijzenNaast de vele Oscarnominaties is de film ook bij de Britse filmprijzen populair en won het ook al Golden Globes en Critics Choice Awards. Onder andere hoofdrolspeler Cillian Murphy en Robert Downey jr, die Strauss speelde in de film, wonnen al beeldjes. Vanaf donderdag 21 maart is Oppenheimer te streamen op SkyShowtime. Regie: Christopher Nolan. Cast: Cillian Murphy (Peaky Blinders), Robert Downey jr., Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Benny Safdie, Gary Oldman, Rami Malek, Alden Ehrenreich. Genre: historie, drama. Tijdsduur: 181 minuten.
Film :
Oscargenomineerde film Oppenheimer binnenkort eindelijk te streamen: hier kijk je

Prijzen
Naast de vele Oscarnominaties is de film ook bij de Britse filmprijzen populair en won het ook al Golden Globes en Critics Choice Awards. Onder andere hoofdrolspeler Cillian Murphy en Robert Downey jr, die Strauss speelde in de film, wonnen al beeldjes.

Vanaf donderdag 21 maart is Oppenheimer te streamen op SkyShowtime. Regie: Christopher Nolan. Cast: Cillian Murphy (Peaky Blinders), Robert Downey jr., Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Benny Safdie, Gary Oldman, Rami Malek, Alden Ehrenreich. Genre: historie, drama. Tijdsduur: 181 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's