Amalia woont weer in Amsterdam, bekijk de Shownieuws-video

Amalia woont weer in Amsterdam, bekijk de Shownieuws-video

<em>Amalia</em> woont weer in Amsterdam, bekijk de <em>Shownieuws</em>-video Het Parool meldt op basis van meerdere bronnen dat Amalia weer in Amsterdam woont. Shownieuws heeft het erover. Bekijk de video hierboven. DreigingVoor lange tijd kon de Prinses van Oranje niet in Amsterdam wonen door dreiging aan haar woonadres. Nu blijk het dat ze daar toch is ingetrokken. Shownieuws heeft commentaar gevraagd aan de RVD, maar zij willen helaas niet op het nieuws reageren Bekijk de Shownieuws-video over het laatste nieuws over Amalia hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Prinses Amalia is verliefd op deze man uit Madrid' (video) Bekijk deze video » Toch nog een leuke studententijd voor prinses Amalia? "Meer bewegingsvrijheid" Bekijk deze video »
Royals :
Tuesday 6 February om 08:59

Het Parool meldt op basis van meerdere bronnen dat Amalia weer in Amsterdam woont. Shownieuws heeft het erover. Bekijk de video hierboven.

Dreiging
Voor lange tijd kon de Prinses van Oranje niet in Amsterdam wonen door dreiging aan haar woonadres. Nu blijk het dat ze daar toch is ingetrokken. Shownieuws heeft commentaar gevraagd aan de RVD, maar zij willen helaas niet op het nieuws reageren

Bekijk de Shownieuws-video over het laatste nieuws over Amalia hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's