Hélène Hendriks krijgt eigen talkshow op zondag: De Oranjezondag start 10 maart (video)

Hélène Hendriks krijgt eigen talkshow op zondag: De Oranjezondag start 10 maart (video)

Zaterdag 10 februari om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks krijgt eigen talkshow op zondag: <em>De Oranjezondag</em> start 10 maart (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks presenteert vanaf zondag 10 maart een nieuwe talkshow: De Oranjezondag. Dat vertelde Hélène vrijdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. Na het daverende succes van De Oranjezomer en De Oranjewinter krijgt Hendriks nu dus de kans om ook op zondag het nieuws van de dag door te nemen met interessante gasten. In de sportzomer maakt Hendriks weer een reguliere reeks van De Oranjezomer. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hélène Hendriks presenteert vanaf zondag 10 maart een nieuwe talkshow: De Oranjezondag. Dat vertelde Hélène vrijdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. Na het daverende succes van De Oranjezomer en De Oranjewinter krijgt Hendriks nu dus de kans om ook op zondag het nieuws van de dag door te nemen met interessante gasten. In de sportzomer maakt Hendriks weer een reguliere reeks van De Oranjezomer.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's