The tribute: Battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The tribute: Battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The tribute: Battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdagavond is het tijd voor de halve finale van The Tribute - Battle of the Bands. In dit programma gaan allerlei coverbands de strijd met elkaar aan. Alle fragmenten uit deze uitzending The Tribute - Battle of the Bands: Bee Gees Forever wil naar finale met How Deep Is Your Love Bekijk deze video » Ziggo DomeIn de halve finale bezoeken de zeven overgebleven tributebands de plek waar ze straks misschien mogen optreden: de Ziggo Dome. De zaal is nog helemaal leeg, maar niet minder indrukwekkend. Om alvast een gevoel te krijgen bij hoe het zal zijn om straks op dat podium te mogen staan, krijgen ze allemaal een rondleiding. De optredens vinden 12, 13 en 14 april plaats in de Amsterdamse concertzaal. Wat is de beste coverband?Helaas mogen niet alle zeven bands die nu nog strijden om de winst een optreden verzorgen. Alleen de vier beste bands zullen straks op dat enorme podium staan. Ook deze week valt er weer een band af. Daarom geven de muzikanten alles, om deze prachtige prijs in de wacht te slepen. Onder anderen Totally Spice, de Brothers of Blues, Toto Live Experience en Bee Gees Forever zitten nog in de wedstrijd. De bands proberen indruk te maken op het publiek en de juryleden Spike, Angela Groothuizen en Cesar Zuiderwijk.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zaterdagavond is het tijd voor de halve finale van The Tribute - Battle of the Bands. In dit programma gaan allerlei coverbands de strijd met elkaar aan.

Ziggo Dome
In de halve finale bezoeken de zeven overgebleven tributebands de plek waar ze straks misschien mogen optreden: de Ziggo Dome. De zaal is nog helemaal leeg, maar niet minder indrukwekkend. Om alvast een gevoel te krijgen bij hoe het zal zijn om straks op dat podium te mogen staan, krijgen ze allemaal een rondleiding. De optredens vinden 12, 13 en 14 april plaats in de Amsterdamse concertzaal.

Wat is de beste coverband?
Helaas mogen niet alle zeven bands die nu nog strijden om de winst een optreden verzorgen. Alleen de vier beste bands zullen straks op dat enorme podium staan. Ook deze week valt er weer een band af. Daarom geven de muzikanten alles, om deze prachtige prijs in de wacht te slepen. Onder anderen Totally Spice, de Brothers of Blues, Toto Live Experience en Bee Gees Forever zitten nog in de wedstrijd. De bands proberen indruk te maken op het publiek en de juryleden Spike, Angela Groothuizen en Cesar Zuiderwijk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Tribute - Battle of the Bands

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV