Kijk de eerste teaser van Deadpool & Wolverine: Merc with the Mouth eindelijk in het MCU!

Kijk de eerste teaser van Deadpool & Wolverine: Merc with the Mouth eindelijk in het MCU!

Monday 12 February om 11:05

Super Bowl is elk jaar naast een spektakel in sportieve en in muzikale zin, maar ook in filmische zin: de belangrijkste films komen namelijk vaak in de reclameblokken van de NFL finale met trailers. Zo ook de nieuwe Marvel film: Deadpool & Wolverine, voorheen bekend als Deadpool 3.

Kijk de eerste teaser van <em>Deadpool &amp; Wolverine</em>: Merc with the Mouth eindelijk in het MCU! Super Bowl is elk jaar naast een spektakel in sportieve en in muzikale zin, maar ook in filmische zin: de belangrijkste films komen namelijk vaak in de reclameblokken van de NFL finale met trailers. Zo ook de nieuwe Marvel film: Deadpool & Wolverine, voorheen bekend als Deadpool 3. Bekende gezichtenIn de teaser zien we de eerste confrontatie tussen the Merc with the Mouth en Wolverine, die voor het eerst zijn blauw-gele pak draagt die veel comics fans goed kennen. Daarnaast zien we de terugkeer van een aantal bekende gezichten uit de Deadpool films en ook de TVA, die we kennen uit de twee seizoenen van de Disney Plus-serie Loki. Bekijk de teaser van Deadpool & Wolverine hierboven. De film Deadpool & Wolverine is vanaf 26 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. Regie: Shawn Levy. Cast: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Matthew Macfayden. Genre: komedie, superhelden. Bekijk ook WandaVision spinoff: bekijk de eerste beelden van Agatha-Darkhold Diaries Bekijk deze video » Kijk de trailer van Echo, de nieuwe serie van Marvel Studios: 10 januari op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Kijk de eerste teaser van Deadpool & Wolverine: Merc with the Mouth eindelijk in het MCU!

Bekende gezichten
In de teaser zien we de eerste confrontatie tussen the Merc with the Mouth en Wolverine, die voor het eerst zijn blauw-gele pak draagt die veel comics fans goed kennen. Daarnaast zien we de terugkeer van een aantal bekende gezichten uit de Deadpool films en ook de TVA, die we kennen uit de twee seizoenen van de Disney Plus-serie Loki.

Bekijk de teaser van Deadpool & Wolverine hierboven.

De film Deadpool & Wolverine is vanaf 26 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. Regie: Shawn Levy. Cast: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Matthew Macfayden. Genre: komedie, superhelden.

Actuele video's

Meer actuele video's