Dit is het nieuwe huis van Patty Brard: "Wordt wel wat toch?"

Dit is het nieuwe huis van Patty Brard: "Wordt wel wat toch?"

Dit is het nieuwe huis van <em>Patty Brard</em>: &quot;Wordt wel wat toch?&quot; Patty Brard woont binnenkort in Almere Duin. Dat laat de Shownieuws-presentatrice weten op Instagram. Ze deelt beelden van de verbouwing met haar volgers en is zeer trots op haar terras. "Wordt wel wat toch""Morgen verven…. Als 't weer mee zit tenminste! Zand/grijs zodat het terras helemaal ėėn wordt met het huis! En dan afwerken en houten vloer erin! En dan…. Inrichten! Heerlijk! En nooit meer nat! Wordt wel wat toch", schrijft Patty Brard vandaag op Instagram bij de onderstaande foto. Zie onderaan de pagina meer beelden van het terras. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Patty Brard woont binnenkort in Almere Duin. Dat laat de Shownieuws-presentatrice weten op Instagram. Ze deelt beelden van de verbouwing met haar volgers en is zeer trots op haar terras.

"Wordt wel wat toch"
"Morgen verven…. Als 't weer mee zit tenminste! Zand/grijs zodat het terras helemaal ėėn wordt met het huis! En dan afwerken en houten vloer erin! En dan…. Inrichten! Heerlijk! En nooit meer nat! Wordt wel wat toch", schrijft Patty Brard vandaag op Instagram bij de onderstaande foto. Zie onderaan de pagina meer beelden van het terras.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV