Informateur Plasterk levert eindverslag in: ‘Ook raakvlakken PVV, VVD, NSC en BBB’

Informateur Plasterk levert eindverslag in: ‘Ook raakvlakken PVV, VVD, NSC en BBB’

Informateur <em>Plasterk</em> levert eindverslag in: ‘Ook raakvlakken PVV, VVD, NSC en BBB’ Informateur Ronald Plasterk ziet op dit moment geen perspectief voor een Kabinet met PVV, VVD, NSC en BBB. Hij heeft maandag zijn eindverslag overhandigd aan Martin Bosma, voorzitter van de Tweede Kamer. Grote verschillenPlasterk gooit de deur echter niet helemaal dicht. Aan de ene kant ziet hij hele grote verschillen tussen de partijen, maar volgens hem zijn er ook duidelijke raakvlakken. Hij meldt dat hij hoopt dat iedereen z’n best doet en dat er in de volgende informatieronde een kabinet kan worden gevormd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Pieter Omtzigt komt niet opdagen bij laatste formatiegesprek: 'Vermoeid naar huis' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: Ronald Plasterk mist respect Pieter Omtzigt voor functie van informateur (video) Bekijk deze video » Eindverslag formatie PVV, VVD, NSC & BBB: dit kunnen we verwachten (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Informateur Ronald Plasterk ziet op dit moment geen perspectief voor een Kabinet met PVV, VVD, NSC en BBB. Hij heeft maandag zijn eindverslag overhandigd aan Martin Bosma, voorzitter van de Tweede Kamer.

Grote verschillen
Plasterk gooit de deur echter niet helemaal dicht. Aan de ene kant ziet hij hele grote verschillen tussen de partijen, maar volgens hem zijn er ook duidelijke raakvlakken. Hij meldt dat hij hoopt dat iedereen z’n best doet en dat er in de volgende informatieronde een kabinet kan worden gevormd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV