Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag kun je op SBS6 weer genieten van een nieuwe aflevering van Urk! In deze realityserie wordt een aantal opmerkelijke dorpelingen met totaal verschillende achtergronden en ideeën worden op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in URK!: Tony en de ongeduldige alpaca Elvis Bekijk deze video » Nieuwe aanwinstIn deze aflevering is te zien dat de familie Keuter dolenthousiast is als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in. Heftige gebeurtenis MathildeVorige week maakte Mathilde een heftig moment mee in de serie. De tweelingzus van Gerda was in eerste instantie blij te zien omdat ze ontdekte dat ze zwanger was. Helaas bleek nog in dezelfde aflevering dat ze een miskraam kreeg. Ze besloot dit verhaal in de serie te laten zien, omdat het een afspiegeling is van het echte leven. Inmiddels gaat het weer goed met Mathilde.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dinsdag kun je op SBS6 weer genieten van een nieuwe aflevering van Urk! In deze realityserie wordt een aantal opmerkelijke dorpelingen met totaal verschillende achtergronden en ideeën worden op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Nieuwe aanwinst
In deze aflevering is te zien dat de familie Keuter dolenthousiast is als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in.

Heftige gebeurtenis Mathilde
Vorige week maakte Mathilde een heftig moment mee in de serie. De tweelingzus van Gerda was in eerste instantie blij te zien omdat ze ontdekte dat ze zwanger was. Helaas bleek nog in dezelfde aflevering dat ze een miskraam kreeg. Ze besloot dit verhaal in de serie te laten zien, omdat het een afspiegeling is van het echte leven. Inmiddels gaat het weer goed met Mathilde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV