First Dates VIPS: Baas B wordt niet herkend door zijn date

First Dates VIPS: Baas B wordt niet herkend door zijn date

Wednesday 14 February om 10:22

Bart Zeilsta, die zo'n twintig jaar jaar geleden aardig wat hits scoorde als Baas B, maakte dinsdagavond zijn opwachting in in First Dates VIPS. Zijn date had echter geen idee wie hij was: 'Er viel geen kwartje dus dat vond ik wel grappig', vertelt de rapper én psycholoog aan Shownieuws.

'Cupido heeft niet raakgeschoten'
Hoe was de date? 'Cupido heeft niet raakgeschoten maar wel hebben wel nog een keer afsgesproken en we gaan nog een keer afspreken. Maar ik denk dat het gewoon gezellig is en verder niet', aldus Zeilstra.

Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin ook de beelden van de date, hieronder

First Dates VIPS: <em>Baas B</em> wordt niet herkend door zijn date Bart Zeilsta, die zo'n twintig jaar jaar geleden aardig wat hits scoorde als Baas B, maakte dinsdagavond zijn opwachting in in First Dates VIPS. Zijn date had echter geen idee wie hij was: 'Er viel geen kwartje dus dat vond ik wel grappig', vertelt de rapper én psycholoog aan Shownieuws. 'Cupido heeft niet raakgeschoten'Hoe was de date? 'Cupido heeft niet raakgeschoten maar wel hebben wel nog een keer afsgesproken en we gaan nog een keer afspreken. Maar ik denk dat het gewoon gezellig is en verder niet', aldus Zeilstra. Bekijk het fragment van Shownieuws, met daarin ook de beelden van de date, hieronder Bekijk ook Wendy van Hout: 'Levenslang met Peter Gillis' Bekijk deze video » Marieke Elsinga opnieuw zwanger: bekijk de beelden Bekijk deze video » First Dates: 'Lelijke mensen kunnen naar Turkije vliegen en dan zijn ze zo knap' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's