Smaadzaak Maxime Meiland: gaat haar biografie uit de handel? (video)

Smaadzaak Maxime Meiland: gaat haar biografie uit de handel? (video)

Woensdag 14 februari om 20:50

Smaadzaak <em>Maxime Meiland</em>: gaat haar biografie uit de handel? (video) Maxime Meiland schreef vorig jaar in haar biografie Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig dat ze op haar vijftiende is verkracht door een leeftijdsgenoot. De man ontkent de pittige beschuldiging en spande een kort geding tegen Maxime aan, dat aanstaande vrijdag plaatsvindt. Hij wil haar boek uit de winkels krijgen en een rectificatie. In RTL Boulevard blikt Clarice Stenger vooruit op de zaak. Ze benadrukt dat het vrijdag niet gaat over de vraag of de verkrachting heeft plaatsgevonden, maar over de vraag of Maxime het had mogen opschrijven in haar boek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Smaadzaak Maxime Meiland: gaat haar biografie uit de handel? (video)

Maxime Meiland schreef vorig jaar in haar biografie Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig dat ze op haar vijftiende is verkracht door een leeftijdsgenoot. De man ontkent de pittige beschuldiging en spande een kort geding tegen Maxime aan, dat aanstaande vrijdag plaatsvindt. Hij wil haar boek uit de winkels krijgen en een rectificatie. In RTL Boulevard blikt Clarice Stenger vooruit op de zaak. Ze benadrukt dat het vrijdag niet gaat over de vraag of de verkrachting heeft plaatsgevonden, maar over de vraag of Maxime het had mogen opschrijven in haar boek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's