Kijk LIVE naar de presentatie van de RB20, de nieuwe bolide van Max Verstappen

Kijk LIVE naar de presentatie van de RB20, de nieuwe bolide van Max Verstappen

Donderdag 15 februari om 13:30

De nieuwe bolide van Max Verstappen en zijn ploeggenoot Checo Perez en het nieuwe paradepaardje van de Red Bull formatie wordt donderdagavond gepresenteerd. Hieronder zie je de livestream waarop je de presentatie live kunt volgen.

Kijk LIVE naar de presentatie van de <em>RB20</em>, de nieuwe bolide van Max Verstappen De nieuwe bolide van Max Verstappen en zijn ploeggenoot Checo Perez en het nieuwe paradepaardje van de Red Bull formatie wordt donderdagavond gepresenteerd. Hieronder zie je de livestream waarop je de presentatie live kunt volgen. Ploegbaas Christian Horner zal ondanks de nodige controverse rond zijn persoon aanwezig zijn bij de presentatie, net als Verstappen en Perez. Ze blikken ook vooruit op het nieuwe seizoen. De lancering van de andere formatie heeft al plaatsgevonden, in de driedaagse test die volgende week (woensdag, donderdag en vrijdag) plaatsvinden zullen we de bolide voor het eerst in actie zien. Bekijk de presentatie van de RB20 LIVE vanaf 20.30 uur via de livestream hierboven. Lees en bekijk ook de volledige Formule 1-kalender van het seizoen 2024.
Live :
Kijk LIVE naar de presentatie van de RB20, de nieuwe bolide van Max Verstappen

Ploegbaas Christian Horner zal ondanks de nodige controverse rond zijn persoon aanwezig zijn bij de presentatie, net als Verstappen en Perez. Ze blikken ook vooruit op het nieuwe seizoen. De lancering van de andere formatie heeft al plaatsgevonden, in de driedaagse test die volgende week (woensdag, donderdag en vrijdag) plaatsvinden zullen we de bolide voor het eerst in actie zien.

Bekijk de presentatie van de RB20 LIVE vanaf 20.30 uur via de livestream hierboven. Lees en bekijk ook de volledige Formule 1-kalender van het seizoen 2024.

Actuele video's

Meer actuele video's