Finale The Tribute: Battle of The Bands: Bee Gees Forever laat jury dansen met Night Fever

Finale The Tribute: Battle of The Bands: Bee Gees Forever laat jury dansen met Night Fever

Finale <em>The Tribute: Battle of The Bands</em>: Bee Gees Forever laat jury dansen met <em>Night Fever</em> Zaterdag is het tijd voor de grote finale van The Tribute: Battle of The Bands en onder anderen Bee Gees Forever verzorgt een optreden. Zes bands strijden voor de titel en een optreden in de Ziggo Dome. Welke tribute band wint de finale?Vier bands mogen optreden in de Amsterdamse concertzaal, hoe hoger de coverband eindigt, hoe meer tijd ze krijgen. In de eerste beelden is te zien dat Bee Gees Forever het nummer Night Fever ten gehore brengt in de finale. En ze krijgen bijna de hele zaal aan het dansen, ook juryleden Angela Groothuizen en Spike. Ook Cesar Zuiderwijk komt uit zijn stoel. Verder staan ook Totally Spice, Sinatra by Douglas & BOSCO, Phil Bee Cocker Band, Fortunate Sons - CCR Tribute en The Brothers Of Blues in de finale. Bekijk de beelden van The Tribute - Battle of the Bands hieronder. De finale van The Tribute - Battle of the Bands is zaterdag 17 februari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) The Tribute- Battle of the Bands: Bee Gees Forever emotioneert met 'How Deep Is Your Love' Bekijk deze video » Kippenvel: Bee Gees Forever brengt speciale toegift voor Angela Groothuizen in The Tribute Bekijk deze video » The Tribute-Battle of the Bands: Totally Spice verslaan op het nippertje Tribute to Toto en halen finale! Bekijk deze video »

Zaterdag is het tijd voor de grote finale van The Tribute: Battle of The Bands en onder anderen Bee Gees Forever verzorgt een optreden. Zes bands strijden voor de titel en een optreden in de Ziggo Dome.

Welke tribute band wint de finale?
Vier bands mogen optreden in de Amsterdamse concertzaal, hoe hoger de coverband eindigt, hoe meer tijd ze krijgen. In de eerste beelden is te zien dat Bee Gees Forever het nummer Night Fever ten gehore brengt in de finale. En ze krijgen bijna de hele zaal aan het dansen, ook juryleden Angela Groothuizen en Spike. Ook Cesar Zuiderwijk komt uit zijn stoel. Verder staan ook Totally Spice, Sinatra by Douglas & BOSCO, Phil Bee Cocker Band, Fortunate Sons - CCR Tribute en The Brothers Of Blues in de finale.

Bekijk de beelden van The Tribute - Battle of the Bands hieronder.

De finale van The Tribute - Battle of the Bands is zaterdag 17 februari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's