RTL Boulevard: Humberto Tan bedankte voor duopresentatie met Matthijs van Nieuwkerk (video)

RTL Boulevard: Humberto Tan bedankte voor duopresentatie met Matthijs van Nieuwkerk (video)

Matthijs van Nieuwkerk wordt deze zomer vervangen door Humberto Tan. Tan gaat vanuit een programma maken rondom de Olympische Spelen.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Humberto Tan bedankte voor duopresentatie met Matthijs van Nieuwkerk (video) Matthijs van Nieuwkerk wordt deze zomer vervangen door Humberto Tan. Tan gaat vanuit een programma maken rondom de Olympische Spelen. Lees verder onder de video. TalkshowEen dagelijks tv-programma presenteren vanuit Parijs rond de Olympische Spelen: dat klusje wil natuurlijk elke presentator met enige sportliefde graag doen. Matthijs van Nieuwkerk zou eigenlijk de gelukkige host daarvan moeten worden, maar dat liep net even anders. Gelukkig is er een passende vervanger voor gevonden, namelijk Humberto Tan, die eerder al was gevraagd om samen met Matthijs de talkshow te presenteren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Humberto Tan bedankte voor duopresentatie met Matthijs van Nieuwkerk (video)

Talkshow
Een dagelijks tv-programma presenteren vanuit Parijs rond de Olympische Spelen: dat klusje wil natuurlijk elke presentator met enige sportliefde graag doen. Matthijs van Nieuwkerk zou eigenlijk de gelukkige host daarvan moeten worden, maar dat liep net even anders. Gelukkig is er een passende vervanger voor gevonden, namelijk Humberto Tan, die eerder al was gevraagd om samen met Matthijs de talkshow te presenteren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's