René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Ajax is nog steeds een zooitje' (video)

René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Ajax is nog steeds een zooitje' (video)

Zaterdag 17 februari om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>Vandaag Inside</em>: 'Ajax is nog steeds een zooitje' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Volgens René van der Gijp is Ajax nog altijd niet uit de sportieve crisis. Ook onder trainer John van 't Schip ziet Van der Gijp nog geen positieve vooruitgang, zo deelde hij vrijdag in Vandaag Inside. 'Ze hebben nog totaal geen idee wat ze willen.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Volgens René van der Gijp is Ajax nog altijd niet uit de sportieve crisis. Ook onder trainer John van 't Schip ziet Van der Gijp nog geen positieve vooruitgang, zo deelde hij vrijdag in Vandaag Inside. 'Ze hebben nog totaal geen idee wat ze willen.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's