André Hazes steunt zus Roxeanne in juridische strijd tegen moeder Rachel Hazes?!

André Hazes steunt zus Roxeanne in juridische strijd tegen moeder Rachel Hazes?!

<em>André Hazes</em> steunt zus Roxeanne in juridische strijd tegen moeder <em>Rachel Hazes</em>?! De ruzies in de familie Hazes lijken nog lang niet voorbij. Nu André Hazes en Roxeanne Hazes het weer hebben bijgelegd, lijken ze samen achter hun moeder aan te gaan. Beide kinderen hebben het aan de stok met hun moeder en ze lijken nu steun te vinden bij elkaar in deze strijd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Roxeanne Hazes licht tipje van de sluier op over aanstaande clubtour Bekijk deze video » Rachel Hazes hoopt vandaag de waarheid te horen in rechtbank (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: Roxeanne spreekt van 'aantoonbare leugen' in pijnlijke rechtszaak Rachel Hazes Bekijk deze video » Hazes-clash: Ras en Rox weer tegenover elkaar in de rechtbank Bekijk deze video » André Hazes aanwezig bij concert Roxeanne Hazes, is het contact hersteld? Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes steunt zus Roxeanne in juridische strijd tegen moeder Rachel Hazes?!

De ruzies in de familie Hazes lijken nog lang niet voorbij. Nu André Hazes en Roxeanne Hazes het weer hebben bijgelegd, lijken ze samen achter hun moeder aan te gaan. Beide kinderen hebben het aan de stok met hun moeder en ze lijken nu steun te vinden bij elkaar in deze strijd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's