No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van No Way Back. In dit programma trekken de kandidaten door de wildernis en deze week is het tijd voor de halve finale. Alle fragmenten uit deze uitzending No Way Back-finale in zicht: "Een zeer pittige hike" (video) Bekijk deze video » Wie kan zware finale aan?De avonturiers hebben nog twee dagen om de Preikestolen te bereiken, zo is te zien in deze aflevering. Om te testen wie de zware finale aan kan, draait ex-commando Ray Klaassens de duimschroeven aan. Ondertussen proberen ook de kampen de laatste dag te halen. Kunnen zij het mentaal en fysiek nog opbrengen? Geld verdienenDe deelnemers worden gedurende de loodzware tocht in Noorwegen vier keer geconfronteerd met het ultieme dilemma: blijven ze achter in een van de survivalkampen of gaan ze door? Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in één van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen. De finish is het meeste waard: 50.000 euro. Jan Versteegh is de presentator van No Way Back en volgende week zien we in de finale wie de finish weten te halen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 18 februari om 21:29

Zondag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van No Way Back. In dit programma trekken de kandidaten door de wildernis en deze week is het tijd voor de halve finale.

Wie kan zware finale aan?
De avonturiers hebben nog twee dagen om de Preikestolen te bereiken, zo is te zien in deze aflevering. Om te testen wie de zware finale aan kan, draait ex-commando Ray Klaassens de duimschroeven aan. Ondertussen proberen ook de kampen de laatste dag te halen. Kunnen zij het mentaal en fysiek nog opbrengen?

Geld verdienen
De deelnemers worden gedurende de loodzware tocht in Noorwegen vier keer geconfronteerd met het ultieme dilemma: blijven ze achter in een van de survivalkampen of gaan ze door? Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in één van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen. De finish is het meeste waard: 50.000 euro. Jan Versteegh is de presentator van No Way Back en volgende week zien we in de finale wie de finish weten te halen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van No Way Back

Actuele video's

Meer actuele video's