Bijzondere dag voor Rob de Nijs: 'Groots gevierd binnen de familie'

Bijzondere dag voor Rob de Nijs: 'Groots gevierd binnen de familie'

Monday 19 February om 08:53

Het was feest in huize De Nijs dit weekend: Julius, de zoon van Rob en Jet, vierde namelijk zijn 12e verjaardag. Hoe is het met de zanger, voor wiens leven vorig jaar april nog gevreesd werd? 'Het is erg stil maar dat wil niet zeggen dat het heel erg slecht gaat. Hij zit heel tevreden thuis. Zijn wereld is erg klein geworden. Kijkt heel veel tv, heel veel naar documentaires waar hij eigenlijk nooit tijd voor gehad heeft', vertelt Evert Santegoeds.

'Gevierd binnen de familie'
Hoe is de verjaardag van Julius gevierd? 'Het is groots gevierd maar binnen de familie. Zijn oudste broer kwam en iedereen helemaal blij', aldus de hoofdredacteur van Privé.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Bijzondere dag voor <em>Rob de Nijs</em>: 'Groots gevierd binnen de familie' Het was feest in huize De Nijs dit weekend: Julius, de zoon van Rob en Jet, vierde namelijk zijn 12e verjaardag. Hoe is het met de zanger, voor wiens leven vorig jaar april nog gevreesd werd? 'Het is erg stil maar dat wil niet zeggen dat het heel erg slecht gaat. Hij zit heel tevreden thuis. Zijn wereld is erg klein geworden. Kijkt heel veel tv, heel veel naar documentaires waar hij eigenlijk nooit tijd voor gehad heeft', vertelt Evert Santegoeds. 'Gevierd binnen de familie'Hoe is de verjaardag van Julius gevierd? 'Het is groots gevierd maar binnen de familie. Zijn oudste broer kwam en iedereen helemaal blij', aldus de hoofdredacteur van PrivĂ©. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland VIPS: Caroline van der Plas en John de Bever Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's