Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk en dit is erop te zien' (Vandaag Inside)

Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk en dit is erop te zien' (Vandaag Inside)

Dinsdag 20 februari om 08:04

UPDATE 27-2: is dit hét filmpje van Matthijs?

Onder mediavolgers bestaat sinds een aantal dagen wat twijfel: bestaat dat veelbesproken filmpje van Matthijs van Nieuwkerk, waarop de gevallen presentator zou staan schreeuwen tegen medewerkers van DWDD, wel echt? En zo ja, waar is het dan? Özcan Akyol vertelt maandag bij Vandaag Inside: 'Het staat op de telefoons van de mensen om wie het gaat.'

'Dit zie je op de beelden'
Daar hebben we wat aan... not. Maar waarom is het eigenlijk niet gelekt? Zelfs Yvonne Coldeweijer heeft het namelijk niet. 'Het zijn de filmpjes van die mensen en die gaan erover. Maar het filmpje bestaat zeker want ik heb het op hun scherm gezien.' Vervolgens geeft Eus aan wat er dan precies op die beelden te zien is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Özcan Akyol: 'Hier staat HET filmpje van <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> en dit is erop te zien' (Vandaag Inside) UPDATE 27-2: is dit hét filmpje van Matthijs? Onder mediavolgers bestaat sinds een aantal dagen wat twijfel: bestaat dat veelbesproken filmpje van Matthijs van Nieuwkerk, waarop de gevallen presentator zou staan schreeuwen tegen medewerkers van DWDD, wel echt? En zo ja, waar is het dan? Özcan Akyol vertelt maandag bij Vandaag Inside: 'Het staat op de telefoons van de mensen om wie het gaat.' 'Dit zie je op de beelden'Daar hebben we wat aan... not. Maar waarom is het eigenlijk niet gelekt? Zelfs Yvonne Coldeweijer heeft het namelijk niet. 'Het zijn de filmpjes van die mensen en die gaan erover. Maar het filmpje bestaat zeker want ik heb het op hun scherm gezien.' Vervolgens geeft Eus aan wat er dan precies op die beelden te zien is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's