Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Urk!. In deze realityserie wordt een aantal bewoners van het vissersdorp gevolgd in hun dagelijkse leven. RijstwafelIn deze aflevering is te zien dat Tony liever een rijstwafel eet, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis. Markante bewonersIn Urk! is te zien wat een aantal markante bewoners zoal beleeft. Zo was in de afgelopen jaren onder meer te zien hoe de tweelingzussen Gerda en Mathilde moeder werden. Ook werd de scheiding van Jan en Greetje in beeld gebracht, zij lieten in de serie weten dat ze na een huwelijk van dertien jaar uit elkaar gingen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 februari om 21:34

Dinsdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Urk!. In deze realityserie wordt een aantal bewoners van het vissersdorp gevolgd in hun dagelijkse leven.

Rijstwafel
In deze aflevering is te zien dat Tony liever een rijstwafel eet, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis.

Markante bewoners
In Urk! is te zien wat een aantal markante bewoners zoal beleeft. Zo was in de afgelopen jaren onder meer te zien hoe de tweelingzussen Gerda en Mathilde moeder werden. Ook werd de scheiding van Jan en Greetje in beeld gebracht, zij lieten in de serie weten dat ze na een huwelijk van dertien jaar uit elkaar gingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's