Johan Derksen in VI: ‘Van Hanegem is na Cruijff beste ooit in Nederland' (video)

Johan Derksen in VI: ‘Van Hanegem is na Cruijff beste ooit in Nederland' (video)

Woensdag 21 februari om 14:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: ‘Van Hanegem is na Cruijff beste ooit in Nederland' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside werd dinsdag de loopbaan van Willem van Hanegem besproken, naar aanleiding van de 80e verjaardag van de oud-voetballer. Johan Derksen is vol lof over Van Hanegem: 'Hij is na Cruijff de beste die we in Nederland hebben gehad.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside werd dinsdag de loopbaan van Willem van Hanegem besproken, naar aanleiding van de 80e verjaardag van de oud-voetballer. Johan Derksen is vol lof over Van Hanegem: 'Hij is na Cruijff de beste die we in Nederland hebben gehad.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's