Johan Derksen grapt over anekdote Arend Jan Boekestijn 'Goed verhaal!' (video)

Johan Derksen grapt over anekdote Arend Jan Boekestijn 'Goed verhaal!' (video)

Woensdag 21 februari om 14:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen grapt over anekdote <em>Arend Jan Boekestijn</em> 'Goed verhaal!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Arend Jan Boekestijn is de laatste tijd regelmatig te gast bij Vandaag Inside, maar een definitieve plek in het programma is nog altijd niet in kannen en kruiken, zo bleek dinsdagavond. De anekdotes van Boekestijn worden namelijk nog steeds grondig geanalyseerd. En dat gebeurt niet achteraf, maar live in de uitzending. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Arend Jan Boekestijn is de laatste tijd regelmatig te gast bij Vandaag Inside, maar een definitieve plek in het programma is nog altijd niet in kannen en kruiken, zo bleek dinsdagavond. De anekdotes van Boekestijn worden namelijk nog steeds grondig geanalyseerd. En dat gebeurt niet achteraf, maar live in de uitzending.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's