Vandaag Inside slacht Andrew Tate: 'Knettergek'

Vandaag Inside slacht Andrew Tate: 'Knettergek'

Voormalig kickbokser en tegenwoordig influencer Andrew Tate werd dinsdagavond flink aangepakt in Vandaag Inside, nadat er nogal heftige en achterlijke video's van hem werden getoond. Daarin zegt hij onder andere dat vrouwen geen bewustzijn hebben en dat als zijn zoon een nerd zou zijn hij die uit zou dagen voor een gevecht om leven en dood. Job Knoester vindt hem knettergek en wat vindt Johan Derksen er allemaal van?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside slacht <em>Andrew Tate</em>: 'Knettergek' Voormalig kickbokser en tegenwoordig influencer Andrew Tate werd dinsdagavond flink aangepakt in Vandaag Inside, nadat er nogal heftige en achterlijke video's van hem werden getoond. Daarin zegt hij onder andere dat vrouwen geen bewustzijn hebben en dat als zijn zoon een nerd zou zijn hij die uit zou dagen voor een gevecht om leven en dood. Job Knoester vindt hem knettergek en wat vindt Johan Derksen er allemaal van? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's