Brugdrama Lochem: 'Drie zwaargewonden, raakten bekneld onder boog'

Brugdrama Lochem: 'Drie zwaargewonden, raakten bekneld onder boog'

Woensdag 21 februari om 12:08

Bij een zeer ernstig ongeval in Lochem (Gelderland) zijn drie mensen zwaargewond geraakt. Wat is er gebeurd? 'Een deel van een brug in aanbouw is ingestort. De bogen zouden vanochtend op hun plek worden gehesen over het Twentekanaal, maar zijn nog op de kade uit de takels gevallen', zo meldt de NOS.

'Bekneld geraakt'
De slachtoffers zouden op het moment van de ramp onder de boog aan het werk zijn geweest en bekneld zijn geraakt. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig.

Beelden vanuit Lochem zie je hieronder

Brugdrama <em>Lochem</em>: 'Drie zwaargewonden, raakten bekneld onder boog' Bij een zeer ernstig ongeval in Lochem (Gelderland) zijn drie mensen zwaargewond geraakt. Wat is er gebeurd? 'Een deel van een brug in aanbouw is ingestort. De bogen zouden vanochtend op hun plek worden gehesen over het Twentekanaal, maar zijn nog op de kade uit de takels gevallen', zo meldt de NOS. 'Bekneld geraakt'De slachtoffers zouden op het moment van de ramp onder de boog aan het werk zijn geweest en bekneld zijn geraakt. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Beelden vanuit Lochem zie je hieronder Bekijk ook Ramp met brug Lochem: BAM plaatste deze dronebeelden van de plek des onheils onlangs online (video) Bekijk deze video » Ingestorte brug Lochem: hier liggen de gevallen bogen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Brugdrama Lochem: 'Drie zwaargewonden, raakten bekneld onder boog'
Actuele video's

Meer actuele video's