Marco en Caroline uit Ik Vertrek: "In hoogseizoen zitten we al helemaal vol" (RTL Boulevard)

Marco en Caroline uit Ik Vertrek: "In hoogseizoen zitten we al helemaal vol" (RTL Boulevard)

Wednesday 21 February om 21:52

De opgezette huisdieren van Marco en Caroline in de Ik Vertrek-aflevering van dinsdag maakten veel los bij de kijkers. In RTL Boulevard geeft het stel vanuit Kroatië tekst en uitleg. Ook geven ze een update over de stand van zaken. Er is goed nieuws na een weg vol tegenslagen. "In het hoogseizoen juli-augustus zitten we al helemaal vol", aldus een opgetogen Marco.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

Marco en Caroline uit <em>Ik Vertrek</em>: &quot;In hoogseizoen zitten we al helemaal vol&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) De opgezette huisdieren van Marco en Caroline in de Ik Vertrek-aflevering van dinsdag maakten veel los bij de kijkers. In RTL Boulevard geeft het stel vanuit Kroatië tekst en uitleg. Ook geven ze een update over de stand van zaken. Er is goed nieuws na een weg vol tegenslagen. "In het hoogseizoen juli-augustus zitten we al helemaal vol", aldus een opgetogen Marco. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Ik vertrek is iedere dinsdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek-stel Loïs en Jermaine over zogenaamd luxe leventje in Dubai (Shownieuws) Bekijk deze video » Ik Vertrek-stel Rob en Tom valt in de smaak bij kijkers ondanks verbouwings-chaos (video) Bekijk deze video » Ik vertrek: Marco en Caroline nemen hun opgezette honden mee naar Kroatië Bekijk deze video »
TV :
Marco en Caroline uit Ik Vertrek: "In hoogseizoen zitten we al helemaal vol" (RTL Boulevard)

Ik vertrek is iedere dinsdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's