Albert Verlinde in Vandaag Inside over muzikale comeback Gordon: "Ik vind het gewoon echt niet goed"

Albert Verlinde in Vandaag Inside over muzikale comeback Gordon: "Ik vind het gewoon echt niet goed"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Albert Verlinde in <em>Vandaag Inside</em> over muzikale comeback <em>Gordon</em>: &quot;Ik vind het gewoon echt niet goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee vindt dat ze er bij Vandaag Inside niet omheen kunnen en dus moet het fenomeen 'Gordon' besproken worden. Albert Verlinde laat direct duidelijk zijn mening horen, nog voor ze de beelden te zien krijgen van de muzikale comeback van Gordon. "Ik vind het gewoon echt niet goed", aldus Albert. De fragmenten werken enorm op de lachspieren van de heren... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee vindt dat ze er bij Vandaag Inside niet omheen kunnen en dus moet het fenomeen 'Gordon' besproken worden. Albert Verlinde laat direct duidelijk zijn mening horen, nog voor ze de beelden te zien krijgen van de muzikale comeback van Gordon. "Ik vind het gewoon echt niet goed", aldus Albert. De fragmenten werken enorm op de lachspieren van de heren...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's