Maxime Meiland gaat los tijdens wintersport en danst erop los (video)

Maxime Meiland gaat los tijdens wintersport en danst erop los (video)

<em>Maxime Meiland</em> gaat los tijdens wintersport en danst erop los (video) Maxime Meiland is samen met haar gezin op vakantie. Ze is op wintersport in Oostenrijk en het lijkt erop dat de realityster zich prima vermaakt en de lopende rechtszaak tegen de man die ze beschuldigt van verkrachting even kan vergeten. Op social media plaatst Maxime een video waarop ze uitgebreid haar outfit showt en erop los danst… Bekijk de beelden van social media in een video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Maxime Meiland na afloop smaadzaak: 'Ik heb er goed gevoel over' (video) Bekijk deze video » Smaadzaak tegen Maxime Meiland: 'Uitspraak op 1 maart' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland met dochters op wintersport, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime Meiland is samen met haar gezin op vakantie. Ze is op wintersport in Oostenrijk en het lijkt erop dat de realityster zich prima vermaakt en de lopende rechtszaak tegen de man die ze beschuldigt van verkrachting even kan vergeten. Op social media plaatst Maxime een video waarop ze uitgebreid haar outfit showt en erop los danst…

Bekijk de beelden van social media in een video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's