Laatste nieuws rond storm Louis: code geel, in de avond hevige windstoten (video)

Laatste nieuws rond storm Louis: code geel, in de avond hevige windstoten (video)

Laatste nieuws rond <em>storm Louis</em>: code geel, in de avond hevige windstoten (video) Het is verstandig om donderdagavond lekker binnen te blijven, want storm Louis is in aantocht. Momenteel (22 februari) geldt al code geel in het hele land aangezien er zware windstoten worden verwacht. Zon in het weekend?Storm Louis is alweer de vijfde storm van deze winter en deze kan ook weer voor een zeer krachtige wind zorgen in met name het zuiden en westen van het land. In heel Nederland kunnen windstoten voorkomen van 90 tot 120 kilometer per uur. Mogelijk wordt vanavond nog code oranje afgekondigd. Gelukkig wordt het in het weekend wat rustiger en komt de zon ook af en toe om de hoek kijken. Bekijk het weerbericht van SBS-weerman Jordi Huirne hierboven. Glennis Grace is boos op de gemeente vanwege kerstbomen: "Ligt er al twee weken" Bekijk deze video » Dit is de schade die storm Isha in Nederland maakte, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: storm Jocelyn raast over Nederland, bomen waaien op auto's (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is verstandig om donderdagavond lekker binnen te blijven, want storm Louis is in aantocht. Momenteel (22 februari) geldt al code geel in het hele land aangezien er zware windstoten worden verwacht.

Zon in het weekend?
Storm Louis is alweer de vijfde storm van deze winter en deze kan ook weer voor een zeer krachtige wind zorgen in met name het zuiden en westen van het land. In heel Nederland kunnen windstoten voorkomen van 90 tot 120 kilometer per uur. Mogelijk wordt vanavond nog code oranje afgekondigd. Gelukkig wordt het in het weekend wat rustiger en komt de zon ook af en toe om de hoek kijken.

Bekijk het weerbericht van SBS-weerman Jordi Huirne hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's