Live stream Bodø/Glimt - Ajax (tussenronde Conference League)

Live stream Bodø/Glimt - Ajax (tussenronde Conference League)

Donderdag 22 februari om 16:38

Kijk donderdag 22 februari vanaf 18.45 uur LIVE naar Bodø/Glimt - Ajax via de livestream hieronder.

Live stream <em>Bodø/Glimt - Ajax</em> (tussenronde Conference League) Kijk donderdag 22 februari vanaf 18.45 uur LIVE naar Bodø/Glimt - Ajax via de livestream hieronder. Ajax en Bodø/Glimt spelen in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven. Samenvatting en hoogtepunten Bodø/Glimt - Ajax De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Bodø/Glimt - Ajax (tussenronde Conference League) Bekijk deze video » Bodø/Glimt - Ajax is donderdag 22 februari vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :

Ajax en Bodø/Glimt spelen in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven.

Samenvatting en hoogtepunten Bodø/Glimt - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bodø/Glimt - Ajax is donderdag 22 februari vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's