Live stream AS Roma - Feyenoord (tussenronde Europa League)

Live stream AS Roma - Feyenoord (tussenronde Europa League)

Donderdag 22 februari om 16:49

Kijk donderdag 22 februari vanaf 21.00 uur LIVE naar AS Roma - Feyenoord via de livestream hieronder.

Live stream <em>AS Roma - Feyenoord</em> (tussenronde Europa League) Kijk donderdag 22 februari vanaf 21.00 uur LIVE naar AS Roma - Feyenoord via de livestream hieronder. Donderdag spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Samenvatting en hoogtepunten AS Roma - Feyenoord De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting AS Roma - Feyenoord (tussenronde Europa League) Bekijk deze video » AS Roma - Feyenoord is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream AS Roma - Feyenoord (tussenronde Europa League)

Donderdag spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Samenvatting en hoogtepunten AS Roma - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AS Roma - Feyenoord is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's