Youtuber Acid na veroordeling: 'Ik ben trots op wat ik heb gedaan' (video)

Youtuber Acid na veroordeling: 'Ik ben trots op wat ik heb gedaan' (video)

Donderdag 22 februari om 19:12

<em>Youtuber Acid</em> na veroordeling: 'Ik ben trots op wat ik heb gedaan' (video) De Vlaamse Youtuber Acid reageert tegenover de Belgische media op zijn veroordeling. Hij onthulde in een video namen en foto's van daders van een extreme ontgroening die aan student Sanda Dia het leven kostte. Acid is hierom veroordeeld tot drie maanden voorwaardelijk en een boete van 800 euro. Daarnaast moet hij een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan de ouders van een oud-Reuzegommer voor de schade die ze leden als eigenaars van een restaurant. Maar spijt heeft hij niet, zo hoorde je in RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Skiën in Winterberg blijft mogelijk voor skiliefhebber door kunstsneeuwtechnieken (RTL Nieuws) Bekijk deze video » RTL Nieuws: twee mannen gered uit zinkgat in Napels Bekijk deze video » Heftig! Alex nam tijdens Apple Store gijzeling afscheid: "Misschien kom ik vanavond niet meer thuis" Bekijk deze video »
TV :
Youtuber Acid na veroordeling: 'Ik ben trots op wat ik heb gedaan' (video)

De Vlaamse Youtuber Acid reageert tegenover de Belgische media op zijn veroordeling. Hij onthulde in een video namen en foto's van daders van een extreme ontgroening die aan student Sanda Dia het leven kostte. Acid is hierom veroordeeld tot drie maanden voorwaardelijk en een boete van 800 euro. Daarnaast moet hij een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan de ouders van een oud-Reuzegommer voor de schade die ze leden als eigenaars van een restaurant. Maar spijt heeft hij niet, zo hoorde je in RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's