Chateau Meiland VIPS: Caroline van der Plas, Patricia Paay én naaktmodel (video)

Chateau Meiland VIPS: Caroline van der Plas, Patricia Paay én naaktmodel (video)

Donderdag 22 februari om 20:43

<em>Chateau Meiland VIPS</em>: Caroline van der Plas, Patricia Paay én naaktmodel (video) De Meilandjes verkeren privé in een turbulente periode. De hele rechtszaak rondom de vermeende verkrachting van Maxime houdt de gemoederen in Noordwijk flink bezig. Ondertussen blijft Code Rosé op volle toeren draaien. Dat is dan ook het decor van hun nieuwe serie Chateau Meiland VIPS, waar ze bijzondere gasten krijgen. En er is zelfs een heus naaktmodel ingehuurd. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Chateau Meiland VIPS: Caroline van der Plas, Patricia Paay én naaktmodel (video)

De Meilandjes verkeren privé in een turbulente periode. De hele rechtszaak rondom de vermeende verkrachting van Maxime houdt de gemoederen in Noordwijk flink bezig. Ondertussen blijft Code Rosé op volle toeren draaien. Dat is dan ook het decor van hun nieuwe serie Chateau Meiland VIPS, waar ze bijzondere gasten krijgen. En er is zelfs een heus naaktmodel ingehuurd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's