Vandaag Inside: heeft Johan Derksen een schaamhaar aan zijn kin hangen?

Vandaag Inside: heeft Johan Derksen een schaamhaar aan zijn kin hangen?

Friday 23 February om 07:56

Net voordat Vandaag Inside begint nemen Wilfred Genee en Johan Derksen altijd even kort de uitzending door en naast dat ze even spreken over voetbal en Rusland valt die eerste ook iets anders op: 'Heb je nou een haar niet geschoren of lijkt dat zo?' Johan is vervolgens meer dan duidelijk: 'Oh, dat is een schaamhaar natuurlijk.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: heeft <em>Johan Derksen</em> een schaamhaar aan zijn kin hangen? Net voordat Vandaag Inside begint nemen Wilfred Genee en Johan Derksen altijd even kort de uitzending door en naast dat ze even spreken over voetbal en Rusland valt die eerste ook iets anders op: 'Heb je nou een haar niet geschoren of lijkt dat zo?' Johan is vervolgens meer dan duidelijk: 'Oh, dat is een schaamhaar natuurlijk.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's