René van der Gijp over Bodø/Glimt - Ajax: 'Leek helemaal niet op voetbal' (video)

René van der Gijp over Bodø/Glimt - Ajax: 'Leek helemaal niet op voetbal' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp over <em>Bodø/Glimt - Ajax</em>: 'Leek helemaal niet op voetbal' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp wist niet wat hij zag toen hij keek naar het Conference League-duel tussen Ajax en Bodø/Glimt. 'Het leek helemaal niet op voetbal!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp wist niet wat hij zag toen hij keek naar het Conference League-duel tussen Ajax en Bodø/Glimt. 'Het leek helemaal niet op voetbal!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's