Enorme brand in flat Valencia: bekijk de heftige beelden

Enorme brand in flat Valencia: bekijk de heftige beelden

Enorme brand in flat <em>Valencia</em>: bekijk de heftige beelden Er is een enorme brand uitgebroken in een flat in Valencia. In korte tijd is de brand verspreid door het hele gebouw van veertien verdiepingen. Vier dodenHet is nog niet bekend hoe de brand in de Spaanse stad is ontstaan, maar vermoedelijk kon het door de wind en houten materialen in het pand snel verspreiden. Inmiddels is bekend dat er zeker vier doden zijn gevallen bij de brand, veertien mensen zijn gewond geraakt waaronder een aantal brandweerlieden. Bekijk de beelden van de brand in Valencia hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) 112 Vandaag: ouderenbus in Zaandam verwoest door brandstichters (video) Bekijk deze video » Heftig: confrontatie tussen groepen Eritreeërs in Den Haag loopt helemaal uit de hand! Bekijk deze video » Grote brand kringloopwinkel Almere: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »

Er is een enorme brand uitgebroken in een flat in Valencia. In korte tijd is de brand verspreid door het hele gebouw van veertien verdiepingen.

Vier doden
Het is nog niet bekend hoe de brand in de Spaanse stad is ontstaan, maar vermoedelijk kon het door de wind en houten materialen in het pand snel verspreiden. Inmiddels is bekend dat er zeker vier doden zijn gevallen bij de brand, veertien mensen zijn gewond geraakt waaronder een aantal brandweerlieden.

Bekijk de beelden van de brand in Valencia hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's