Sam Hagens confronteert Ernst Kuipers Vandaag Inside met vertek als minsiter (video)

Sam Hagens confronteert Ernst Kuipers Vandaag Inside met vertek als minsiter (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Sam Hagens confronteert Ernst Kuipers <em>Vandaag Inside</em> met vertek als minsiter (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Sam Hagens wacht buiten de studio van Vandaag Inside op Ernst Kuipers, die vrijdagavond aanschuift bij het naastgelegen Op1, en krijgt de voormalig minister te spreken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sam Hagens wacht buiten de studio van Vandaag Inside op Ernst Kuipers, die vrijdagavond aanschuift bij het naastgelegen Op1, en krijgt de voormalig minister te spreken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's