Johan Derksen corrigeert Hélène Hendriks: 'Je wordt een beetje een theemuts!' (video)

Johan Derksen corrigeert Hélène Hendriks: 'Je wordt een beetje een theemuts!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen corrigeert <em>Hélène Hendriks</em>: 'Je wordt een beetje een theemuts!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen en Hélène Hendriks zijn het niet eens over het plotselinge vertrek van Ernst Kuipers als minister van Volksgezondheid. Volgens Derksen wordt Hendriks een beetje te soft: 'Een beetje een theemuts'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen en Hélène Hendriks zijn het niet eens over het plotselinge vertrek van Ernst Kuipers als minister van Volksgezondheid. Volgens Derksen wordt Hendriks een beetje te soft: 'Een beetje een theemuts'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's