Johan Derksen over Kees Jansma: 'Die ouwe kan niet eens meer wakker blijven' (video)

Johan Derksen over Kees Jansma: 'Die ouwe kan niet eens meer wakker blijven' (video)

Zaterdag 24 februari om 10:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over <em>Kees Jansma</em>: 'Die ouwe kan niet eens meer wakker blijven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp en Johan Derksen beschrijven de avond van Kees Jansma als analist bij de Europa League en Conference League en hebben de grootste lol. Volgens Derksen gaat Jansma langzaam naar zijn pensioen: 'Die ouwe Jansma kan niet eens meer wakker blijven.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

René van der Gijp en Johan Derksen beschrijven de avond van Kees Jansma als analist bij de Europa League en Conference League en hebben de grootste lol. Volgens Derksen gaat Jansma langzaam naar zijn pensioen: 'Die ouwe Jansma kan niet eens meer wakker blijven.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's