Shownieuws over songfestival-lied Europapa: "Hij kan heel mooi zingen"

Shownieuws over songfestival-lied Europapa: "Hij kan heel mooi zingen"

Shownieuws over songfestival-lied <em>Europapa</em>: &quot;Hij kan heel mooi zingen&quot; Joost Klein belooft met Europapa een opvallende deelnemer te worden bij het songfestival. Hij lanceert zijn lied voor het Eurovisie Songfestival live op televisie. De zanger verschijnt met Europapa in een extra aflevering van het programma van Arjen Lubach. Dat meldt omroep AvroTros donderdag. Shownieuws vertelt over het songfestival in de video hierboven. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö. Bekijk ook Jan Smit stopt als commentator Eurovisie Songfestival en krijgt radioshow (video) Bekijk deze video » Wie volgt Jan Smit op bij het Songfestival? Deze namen worden genoemd Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Joost Klein belooft met Europapa een opvallende deelnemer te worden bij het songfestival. Hij lanceert zijn lied voor het Eurovisie Songfestival live op televisie. De zanger verschijnt met Europapa in een extra aflevering van het programma van Arjen Lubach. Dat meldt omroep AvroTros donderdag.

Shownieuws vertelt over het songfestival in de video hierboven. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö.

Actuele video's

Meer actuele video's