Wesley Bronkhorst is getrouwd met zijn Raquel, bekijk de beelden

Wesley Bronkhorst is getrouwd met zijn Raquel, bekijk de beelden

<em>Wesley Bronkhorst</em> is getrouwd met zijn <em>Raquel</em>, bekijk de beelden Wesly Bronkhorst zei altijd al 'met jou ga ik trouwen' tegen Raquel, en Raquel dacht dan 'ja dat komt wel.' Maar nu is het zover. Bekijk de leuke beelden hierboven. Liefde bekronenHet is de mooiste dag van het jaar voor volkszanger Wesly Bronkhorst. Hij is vanmiddag in Maarssen getrouwd met zijn grote liefde Raquel. De liefde spat ervanaf bij het bruidspaar. "Je viert de liefde, omdat je zo veel van elkaar houdt. En dat hebben we bekroond samen", begint Wesly zijn verhaal. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Wendy van Dijk deelt verjaardagsvideo voor zieke dochter Lizzy Bekijk deze video » Marian uit B&B Vol Liefde onthult: 'Ik heb een nieuwe vriend' (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesly Bronkhorst zei altijd al 'met jou ga ik trouwen' tegen Raquel, en Raquel dacht dan 'ja dat komt wel.' Maar nu is het zover. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Liefde bekronen
Het is de mooiste dag van het jaar voor volkszanger Wesly Bronkhorst. Hij is vanmiddag in Maarssen getrouwd met zijn grote liefde Raquel. De liefde spat ervanaf bij het bruidspaar. "Je viert de liefde, omdat je zo veel van elkaar houdt. En dat hebben we bekroond samen", begint Wesly zijn verhaal.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's