Ongeluk Campina-wagen: melk stroomt over de weg

Ongeluk Campina-wagen: melk stroomt over de weg

Ongeluk Campina-wagen: <em>melk</em> stroomt over de weg Een tankwagen van Campina is zondagochtend van de weg geraakt en gekanteld op de Den Elterweg (N314) tussen Zutphen en Baak. Hierbij stroomde het restproduct van de melk uit de tank zo de weg op. Berm"Door nog onbekende oorzaak raakte de chauffeur zondagochtend met zijn wagen in de berm. Hij probeerde met een stuurcorrectie weer terug te komen maar schoot vervolgens de weg over, kantelde en belandde aan de linkerzijde van de weg op de zijkant van de dijk", schrijft Hart van Nederland. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Opmerkelijke onthulling: Jutta Leerdam staat niet langer bovenaan bij Jake Paul Bekijk deze video » RTL Boulevard: 3 miljoen kijkers eerste aflevering 24e seizoen Wie Is De Mol? met Kees van der Spek Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een tankwagen van Campina is zondagochtend van de weg geraakt en gekanteld op de Den Elterweg (N314) tussen Zutphen en Baak. Hierbij stroomde het restproduct van de melk uit de tank zo de weg op.

Berm
"Door nog onbekende oorzaak raakte de chauffeur zondagochtend met zijn wagen in de berm. Hij probeerde met een stuurcorrectie weer terug te komen maar schoot vervolgens de weg over, kantelde en belandde aan de linkerzijde van de weg op de zijkant van de dijk", schrijft Hart van Nederland.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's